Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Red Hill Real ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou, vedľajšími stavbami a pivnicou v obci Terany. Nehnuteľnosť sa nachádza len 1,3km od známeho kúpeľného mesta Dudince.


DOM: V dome bolo urobené nové napojenie na elektrinu a vodu zo studne, napojený nový elektrický bojler (150L) a plynový kotol s expanznou nádržou.Rodinný dom je v pôvodnom stave a má dve nadzemné podlažia. Dom je murovaný s pôvodnými drevenými oknami. Úžitková plocha domu je 240m2. Celková plocha pozemku je 963 m2. Dom je napojený na plyn, elektrinu. Disponuje vlastnou studňou, v ktorej bola vymenená nová ponorka. Zabezpečená príprava na obecnú vodu. Kanalizácia je verejná. Dom ma vlastnú samostatne stojacú murovanú garáž o výmere 32m2. Na pozemku sa nachádza pivnica priamo v zemi a viacero vedľajších stavieb.

DISPOZÍCIA: Z hlavného vstupu do domu sa dostaneme do predsiene a chodby. Z chodby sa ďalej dostaneme schodami do vrchného podlažia, kde sa nachádza povala po oboch stranách a samostatná veľká izba. Na prízemí sa po pravej strane nachádza komora, kúpeľňa a obývacia izba. Po ľavej strane sa nachádza kuchyňa a ďalšia izba.

IS: Nehnuteľnosť je napojená na plyn, elektrinu, vlastnú studňu, možnosť pripojenia na obecný vodovod.

VEDĽAJŠIE STAVBY: Súčasťou nehnuteľnosti je garáž o výmere 32m2, pivnica v zemi a viaceré vedľajšie stavby.

LOKALITA: Nehnuteľnosti sú postavené v obci Terany, vzdialené len 1,3 km od kúpeľného mesta Dudince, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V obci sa nachádza obchod s potravinami, škôlka. 

Realitná kancelária RED HILL REAL je členom realitnej únie SR a riadi sa jej realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhrada základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
963 m2
Úžitková plocha:
240 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
963 m2
Počet balkónov:
1
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
32 m2
Pivnica plocha:
6 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - vodný zdroj:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Káblová TV:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti